Бастиян Швайнщайгер Директор,Р-тел на дом Слидерин, п-тел по Билкология и ИнаМ и ръководител на клубът по Дуелиране
Брой мнения : 89 Join date : 02.12.2009 Age : 27
| Заглавие: Бастиян Швайнщайгер или просто Швайни Сря Дек 09, 2009 8:12 pm | |
| Еми така..както вече знаете аз не съм Бастиян не съм и Швайнщайгер, но за сметка на т'ва съм Александър....На 12 години...Живея в град(ако може така да се каже)Лом...Уча в СОУ ЧЕМИ...Викаъ ми "Спортиста", защото съм тренирал всички спортове bounce в моя скромен град....БОМБАТА заради една случка която не е за публично място....Заплеснат съм по Хари Потър форуми...в момента играя в 5 форума....ако чета то е само тийнейджърски книги....слушам само "POP"....любимия ми певец е Лил Лауне cheers cheers ....любима песен Money To Blow-пари за взривяване....обичам романтиката Цветя? роза ....телевизионни програми само CITY, FOXLife,FOXcrime,btv comedy i btv....любими сериали "Мойте мили съседи" sunny малкулм geek какво харесвам в теб,обвързани и др късмет ...в момента съм свободен(нямам гадже)...ако искайте питайте на воля.. | |
|
Хърмаяни Грейнджър Първи курс-Рейвънклоу
Брой мнения : 43 Join date : 06.12.2009
| Заглавие: Re: Бастиян Швайнщайгер или просто Швайни Сря Дек 09, 2009 9:16 pm | |
| Коя ти е любимата книга от поредицата Хари Потър? Хари Потър или Драко Малфой? Скайп или ICQ? Харесваш ли Здрач? Ами това е. | |
|
Бастиян Швайнщайгер Директор,Р-тел на дом Слидерин, п-тел по Билкология и ИнаМ и ръководител на клубът по Дуелиране
Брой мнения : 89 Join date : 02.12.2009 Age : 27
| Заглавие: Re: Бастиян Швайнщайгер или просто Швайни Сря Дек 09, 2009 9:20 pm | |
| 1/1-Хари Потър и огненият Бокал 2/1-ДРАКО МАЛФОЙ 3/1-cesekara_lom т'ва ми е скайпа 4/1-Не | |
|
Анди Уест Първи курс-Слидерин
Брой мнения : 9 Join date : 13.12.2009
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Бастиян Швайнщайгер или просто Швайни | |
| |
|