Бастиян Швайнщайгер Директор,Р-тел на дом Слидерин, п-тел по Билкология и ИнаМ и ръководител на клубът по Дуелиране
Брой мнения : 89 Join date : 02.12.2009 Age : 27
| Заглавие: Разпределителен Тест Нед Дек 06, 2009 9:03 pm | |
| 1.Кое е най-важното за Вас? а) интелектът и разумът. б) смелостта и гордостта. в) трудът и лоялността. г) хитростта и чистата кръв.
2.Ти и приятел/ка отивате на пробите за куидич.Ти като подкрепяща, а приятелката ти като желаеща.Приятелката ти иска да влезе, но не я премат.Докато ти си подходяща.Френда ти започва да плаче.Какво би направил?
3. В дома ви се е промъкнал таласъм и се е барикадирал на тавана. Какво ще направите? а) ще разбия вратата и ще го изгоня лично. б) ще намеря някоя книга за таласъмите и ще видя с какво мога да ги изгоня. в) ще устроя капан и ще подмамя таласъма навън. г) няма да правя нищо, някой друг ще го изгони.
1. Намирате книга на земята в един коридор, явно някоя си я е изпуснал. Какво ще направите? а) ще я прочета и ще я потърся собственика й. б) ще си я прибера, все пак аз съм я намерил/а и вече е моя. в) ще разпитам цялото училище на кой е и ще разлепя навсякъде обяви. г) ще я подмина, който я е забравил ще се върне и ще си я намери.
5.В кой дом искате да сте и защо.
ОТГОВОРИТЕ СЕ ИЗПРАЩЯТ НА Лс НА МЕН(Бастиян Швайншайгер) | |
|