Magic World
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Форума се мести на http://harrypotterworld.forum-motion.com/

ИндексПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

Досиетата!

Go down 
АвторСъобщение
Бастиян Швайнщайгер
Директор,Р-тел на дом Слидерин, п-тел по Билкология и ИнаМ и ръководител на клубът по Дуелиране
Директор,Р-тел на дом Слидерин, п-тел по Билкология и ИнаМ и ръководител на клубът по Дуелиране
Бастиян Швайнщайгер

Брой мнения : 89

Досиетата! Empty
ПисанеЗаглавие: Досиетата!   Досиетата! EmptyСъб Дек 05, 2009 1:50 pm

Тук всеки престъпник има свое досие.Това е една от най-силно охраняваните стай навсякъде в магическият свят.Всеки престъпник би искал да се добере и да унищожи досието си.Всеки който е влязъл не е излязъл с излючение на един-Бастиян Швайнщайгер.Ето как той описва стаята:
-Когато влязох вътре имаше много прах, беше тъмно извадих пръчката си и извиках"Лумос"започнах да се движа бавно.Помислих си че досиетата са наредени по име, но грешах.Те даже не бяха на хартия, а бяха на кристални топки!Те приличаха на планетата Земя.От любопитство взех една и прочетох"Ако счупиш това досие, животът на който е ще спре".Точно тогава пазачите ме намериха.Имаше Бързи и Яростни.В крайна сметка намерих моето досие и го счупих.Изведнъж някакъв лъч бяла светлина ме обля.Когато лъчът изчезна пазачите не ме гонеха, а ми показава пътя към изхода.Тогава разбрах че не е"Ако счупиш това досие, животът на който е ще спре", а "Ако счупиш това досие, животът на който е ще блесне"
Върнете се в началото Go down

Досиетата!
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Magic World  :: Извън Замъка! :: Алкатраз :: Кулата! :: Стаята с досиетата.-
Идете на: