Magic World
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Форума се мести на http://harrypotterworld.forum-motion.com/

ИндексПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

Дървото на Сезоните

Go down 
3 posters
АвторСъобщение
Бастиян Швайнщайгер
Директор,Р-тел на дом Слидерин, п-тел по Билкология и ИнаМ и ръководител на клубът по Дуелиране
Директор,Р-тел на дом Слидерин, п-тел по Билкология и ИнаМ и ръководител на клубът по Дуелиране
Бастиян Швайнщайгер

Брой мнения : 89

Дървото на Сезоните Empty
ПисанеЗаглавие: Дървото на Сезоните   Дървото на Сезоните EmptyСря Дек 02, 2009 8:46 pm

Тук се намираше дървото на сезоните.На него имаше и четирите сезона-зима,пролет,лято и есен.Това бе едно от най-прекрасните места в Сан Суси.Една четвърт бе чисто гола със сняг,втората имаше малко листа и цветя,третата имаше най-голяма корона и имаше много ама много цветя и на четвъратата постоянно и падаха листата и цветята бяха увехнали.
Върнете се в началото Go down
Анатолий Тимошчук
Първи курс-Слидерин
Първи курс-Слидерин
Анатолий Тимошчук

Брой мнения : 13

ПисанеЗаглавие: Re: Дървото на Сезоните   Дървото на Сезоните EmptyСря Дек 09, 2009 8:09 pm

След като се настани Тоня се насочи към Черното езеро, но там нямаше никой.Вървя вървя и накрая се спя пред дирвото на сезоните.На него има и четирите сезона зима,пролет,есен и лято.На него най-интересна му бече тази четвърт която беше заела зимата.Той не можеше да си обясни как така прави снежна топка изминава 5 метра и топката се стопява или взима едно цвете минаваш някво растояние и изведнуж му падат листата.Слидеринецът направи снежен човек но без магия можеби другите му съученици не знаеха как се правят някой неща без магия.Може би не са се парзаляли със обикновен сноуборт или път не са писали домашни на ръка.Анатолий се върголи в снега и се замисли ако си беше останал в Ванкувър дали там щеше да си има гадже.Изведнъж започна да се чуди дали сега пак да се върне към замъкът или да пробва да зачака някой..В снега му беше много добре а ако имаше и приятл/ка можеше да е по-добре.Слидеринецът се изправи и направи една обиколка на дърво.Изведнъж в далечината той видя едно мимиче и го извика:
-Ехоо ела насам.Момичето се изчерви и тръгна към Тоня.
-З-здравей!-отвърна момичето...
Хърмаяни Грейнджър
Първи курс-Рейвънклоу
Първи курс-Рейвънклоу
Хърмаяни Грейнджър

Брой мнения : 43

ПисанеЗаглавие: Re: Дървото на Сезоните   Дървото на Сезоните EmptyСря Дек 09, 2009 8:14 pm

Рейвънклоувката тъкмо се беше разхождала, докато не чу глас.Тя се поизчерви и се приближи.
-Ъъ здравей.Аз съм Хърмаяни Грейнджър от Рейвънклоу.Ти трябва да си Анатолий Тимошчук?-предположи Хърмаяни.
Обикновено слидеринците се дразнеха на нея, когато разбираха, че е мътнород.Явно Анатолий незнаеше за произхода й.
http://vbox7.com/user:ema_watsonn
Анатолий Тимошчук
Първи курс-Слидерин
Първи курс-Слидерин
Анатолий Тимошчук

ПисанеЗаглавие: Re: Дървото на Сезоните   Дървото на Сезоните EmptyСря Дек 09, 2009 8:20 pm

Антиний също се представи:
-Аз съм Антаний Тимушчук, от Слидерин и съм първи курс.А също така съм чистокръвен.
-Аз пък съм мътмород.-отвърна Хармаяни и наведе глава надолу.Тоня не се учуди.За него това че тя не беше чистокръвна не беше проблем.
Хърмаяни Грейнджър
Първи курс-Рейвънклоу
Първи курс-Рейвънклоу
Хърмаяни Грейнджър

ПисанеЗаглавие: Re: Дървото на Сезоните   Дървото на Сезоните EmptyСря Дек 09, 2009 8:26 pm

Хърмаяни вдигна вежда, защото се очуди за дето Анатолий не започна да се подиграва.
-Какво?-попита момчето когато видя колко е очудена Хърмаяни.
-А, не нищо.Само малко се изненадах дето...ъъъ...не ми се подигрваваше за това че съм мъгълокръвна.Обикновено слидеринците така правят но, всъщност ми е приятно за дето не ми се подиграваш!-рейвънклоувката се усмихна.
Анатолий Тимошчук
Първи курс-Слидерин
Първи курс-Слидерин
Анатолий Тимошчук

ПисанеЗаглавие: Re: Дървото на Сезоните   Дървото на Сезоните EmptyСря Дек 09, 2009 8:33 pm

-Еми всъщност аз съм първият от фамилията Тимошчук който е в Слидерин.-отговори момчето.
-Значи ти не си точно Слидеринец?-попита момичето.
-Да, но все пак съм там.Но това си има и предимство все пак директорът на Сан Суси е ръководител на домът ми.-отговори Тоня.
Хърмаяни Грейнджър
Първи курс-Рейвънклоу
Първи курс-Рейвънклоу
Хърмаяни Грейнджър

ПисанеЗаглавие: Re: Дървото на Сезоните   Дървото на Сезоните EmptyСря Дек 09, 2009 8:51 pm

-Да, така е.-отговори замислено рейвънклоувката.
Тя отиде към частта където беше зима.Стана и много студено и се премести на частта с пролетта.
-Останалите от Тимошчук от кой дом са били?-попита Хърмаяни.
Анатолий Тимошчук
Първи курс-Слидерин
Първи курс-Слидерин
Анатолий Тимошчук

ПисанеЗаглавие: Re: Дървото на Сезоните   Дървото на Сезоните EmptyСря Дек 09, 2009 9:03 pm

Тоня се срамуваше да отговори, но събра кураж и каза:
-От грифиндор и ме е срам от тях.
-Защо те е срам, това че са от друг дом не е сметка за вражда, е поне в повече случай.-обясни рейвънклоуката.
-Да но те са от гриндор, а аз съм от Слидерин.Това са двата най-добри дома и всяка година борбата за титлата е между тях.Не се убиждай, че в тези сметки неса Рейвънклоу.-каза Тоня.
Хърмаяни Грейнджър
Първи курс-Рейвънклоу
Първи курс-Рейвънклоу
Хърмаяни Грейнджър

ПисанеЗаглавие: Re: Дървото на Сезоните   Дървото на Сезоните EmptyСря Дек 09, 2009 9:08 pm

-Няма за какво да се обиждам.Рейвънклоувци се славят с умът и с ученолюбивостта...Но според мен няма какво да се срамуваш от тях.Те са си в грифиндор, били са смели.
А ти не си лош като останалите слидеринци.
Тоня се беше замислил.
-Знае се, че Грифиндор и Слидерин винаги се борят за купата на домовете.Но аз мисля, че ти трябва да направиш всичко за да спечели твоя дом.Не познавам Тимошчук, но не биха ли се гордяли ако домът ти спечели, въпреки, че са грифиндорци?
Анатолий Тимошчук
Първи курс-Слидерин
Първи курс-Слидерин
Анатолий Тимошчук

ПисанеЗаглавие: Re: Дървото на Сезоните   Дървото на Сезоните EmptyСря Дек 09, 2009 9:16 pm

-Не биха.Бих заложил всичко че не биха, защото когато разбраха че съм от Слидерин искаха да се откажат от мен.-сподели Анатолий.
-Нее, базикаш се.-оговори учудено тя.
-Сега искам да вляза в куидичният отбор.Мисля да съм полу-защитник, но чух че в това училище може само четирима в отбор. Доколкото знам постовете са вратар, заюитник, полу-защитник и нападател.-обясно Тоня.
-Еми гледам че май имаш хъс.Дано те приемат.-отвърна Хърмаяни.
Хърмаяни Грейнджър
Първи курс-Рейвънклоу
Първи курс-Рейвънклоу
Хърмаяни Грейнджър

ПисанеЗаглавие: Re: Дървото на Сезоните   Дървото на Сезоните EmptyСря Дек 09, 2009 9:28 pm

-Мен изобщо няма да ме бива в куидич.Дори и ръководителката на рейвънклоувци преподава куидич, бих се записала за него но...само ще съм провал ако изобщо ме приемат.
Изведнъж момичето се натъжи още повече, но реши да не отваря темата за Тимошчук.
-Мой братовчед е играл гончия.Но един блъджър го уцелил право в лицето и лежал в болницата 3 седмици.-очите и се разшириха при спомена.
Анатолий Тимошчук
Първи курс-Слидерин
Първи курс-Слидерин
Анатолий Тимошчук

ПисанеЗаглавие: Re: Дървото на Сезоните   Дървото на Сезоните EmptyСря Дек 09, 2009 10:07 pm

Тоня едва се сдържа да не се засмее.
-Е аз не съм играл куидич и ще ми е за първи път.-каза момчето.
-Ами ако ти се случи нещо.-загрижено каза момичето.
-Ехо още не сме си гаджета та да се грижиш за мен.-каза Анатолий.
Хърмаяни Грейнджър
Първи курс-Рейвънклоу
Първи курс-Рейвънклоу
Хърмаяни Грейнджър

ПисанеЗаглавие: Re: Дървото на Сезоните   Дървото на Сезоните EmptyСря Дек 09, 2009 10:10 pm

Хърмаяни се изчерви, след което се засмя.
-Да, но все пак блъджърите...Все едно.
Рейвънклоувката изпита огромно желание да отвори някоя книга, и да започне да чете.Тя седна на земята и се замисли дълбоко.
Анатолий Тимошчук
Първи курс-Слидерин
Първи курс-Слидерин
Анатолий Тимошчук

ПисанеЗаглавие: Re: Дървото на Сезоните   Дървото на Сезоните EmptyСря Дек 09, 2009 10:15 pm

Тоня седна до нея.Загледа я и тя трепереше, явно и бе студено.Слидеринецът я прегърна и това я накара да се изчерви допълнително:
-Ехо медиум.
-Какво бях се замечтала.-отговори рейвънклоуката.
-За мен ли?-попита момчето и се засмя.момичето го досрамя да отговори и Тон язадааде друг въпрос
-Ти имаш ли си гадже?
Хърмаяни Грейнджър
Първи курс-Рейвънклоу
Първи курс-Рейвънклоу
Хърмаяни Грейнджър

ПисанеЗаглавие: Re: Дървото на Сезоните   Дървото на Сезоните EmptyСря Дек 09, 2009 10:19 pm

-Ъъ не...-момичето се чустваше доста странно и неловко.
Хърмаяни се постара да не изглежда като домат.Желанието и да чете веднага изчезна.Сега беше заета да се черви.
Анатолий Тимошчук
Първи курс-Слидерин
Първи курс-Слидерин
Анатолий Тимошчук

ПисанеЗаглавие: Re: Дървото на Сезоните   Дървото на Сезоните EmptyСря Дек 09, 2009 10:26 pm

-Много си симпатична когато се срамуваш.-каза това което мисли момчето.
-Благодаря.-неувероно каза момичето.
-Спокойно аз не ям хора.Аз съм просто едно симпатично момче което те харесва.-обясни слидеринецът.През това време стана отиде в пролетта, откъсна една роза, върна се и я подари на момичето.То веднага благодари и си я закичи на косата.
Хърмаяни Грейнджър
Първи курс-Рейвънклоу
Първи курс-Рейвънклоу
Хърмаяни Грейнджър

ПисанеЗаглавие: Re: Дървото на Сезоните   Дървото на Сезоните EmptyСря Дек 09, 2009 10:30 pm

Хърмаяни беше много изненадана, но продължи да се срамува.
-Ъъъ..ами ъъ....благодаря.
Рейвънклоувката се изправи.Трябваше да се прибира в общата стая, днес цял ден не беше учила.
-Анатолий, аз ще се прибирам в общата стая.Днес цял ден не съм учила...а знаеш ли какво ще стане ако не си дочета книгата?Няма да мога да дочета и другите.
Слидеринецът вдигна вежда, явно беше очуден.
-До утре!-Хърмаяни се усмихна широко и хукна с розата към замъка.
[b]
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Дървото на Сезоните   Дървото на Сезоните Empty

Дървото на Сезоните
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Magic World  :: Замъкът :: Двора!-